CAMPfellow 2016

Azt hiszem még 2015 novemberében kezdődött… beiratkoztam a Via által hirdetett Kreatív Kalendárium tanfolyamra, ahol hétről hétre nem csak a rendszerezési technikákkal és egyéb életszervezési hasznosságokkal, hanem a naptárdíszítés rejtelmeivel is megismerkedtünk Gigi jóvoltából.
Valahogy egyre jobban érdekelt a papír varázslata, aminek valójában már foglya vagyok, gyerekkorom óta vonzódom a papírokhoz, füzetekhez és gyűjtöm/vásárolom őket ha kell ha nem. A tanfolyam csak fokozta a vágyat, egyre több blogot olvastam a témában, videókat néztem, közösségekhez csatlakoztam, tanultam és figyeltem.
A kibontakozó szerelem első gyermeke a Bretagne útinaplóm lett, de éreztem, ez nem elég.

CAMPfellow 2016 Lily
Tanulni még még még! A Scrapfellow hírlevelét már 2016 januárja óta kaptam, olvastam, de vásárlásra még nem szántam rá magam. Azonban amikor megérkezett a CAMPfellow 2016 beharangozója, megmozdult bennem valami. Ebben biztos szerepet játszott a Hello Kaland komfortzóna elhagyós motivációja is. Családom unszolására jelentkeztem erre a scrapbook táborra, úgy hogy szinte semmit nem tudtam, nem ismertem a technikákat és még soha nem készítettem scrapbook oldalt, pláne nem egy egész albumot! És mi lett belőle?!

A rendezvény egy hétvégét ölelt fel, péntek délután érkeztünk és vasárnap délután indultunk haza. Az első este az ismerkedésé és az inspirálódásé volt. A hangulatot hamar feloldotta az esti koktélparti.
Szerencsémre én már az alkotóközösségek egyikében virtuálisan megismerkedtem azzal, aki itt a szobatársam lett és minden olyan volt, mintha ezer éve ismernénk egymást, imádtam és azóta is imádom Ágit. 💗

CAMPfellow 2016 barátok

Szombaton aztán sodró események forgatagába kerültünk! Egyrészt kibontottuk a csudálatos csomagjainkat amibe a Ragyogj kit mellé a rendezvény szponzorai által adott ajándkékok is bekerültek.
Úúú, tiszta Karácsony fíling! 💗 Aztán egymást érték a workshopok, annyi okosat mondtak és annyi mindent láttunk, hogy már egy idő után úgy éreztem, nem tudom befogadni.
Bár érkezés előtt voltak terveim, kábé mit is szeretnék alkotni, eddigre egy nagy katyvasz volt csak a fejemben. Így aztán leültem, én bizony több okosságra nem figyeltem, elkezdtem alkotni lesz ami lesz…

CAMPfellow 2016 chameleon varnish

Rakosgattam a papírokat, a kivágatokat, a fotóimat a rengeteg sok dolgot magam körül. Hallgattam a lányok csivitelését és kacagását, hallottam, hogy tervezni kéne, de úgy döntöttem oldalról oldalra haladok, akár lesz íve életem első scrapbook albumának akár nem, nem agyalom túl. Legyen kész.

CAMPfellow 2016 asztalom

És vágtam, ragasztottam, rendezgettem, kétségbe estem aztán újra kezdtem… kentem, pacsmagoltam, hőlégfújóztam, vártam, fóliát forrósítottam…

CAMPfellow 2016 asztalom 2

Végül összeállt az első oldalpár, aztán a következő, és még egy, és egy újabb… Olyan volt mintha egy szellő hátára ülve elindultam volna. Kicsit meg is akasztott, amikor elmentünk vacsorázni, vagy felálltam valamiért. Valahogy oda tudtam volna ragadni ahhoz a kis asztalhoz a kincseimmel.

CAMPfellow 2016 tedd azt

Éjszakába nyúlóan alkottunk és persze még a hajnalig traccsoltunk Ágival a szobánkban, mint a csitrik.
És reggel minden kezdődött előlről: csacsogás, alkotás, kacagás, tanulás.
Nagy örömömre ekkor volt lehetőségem arra, hogy az 50 ajándék 50-ig tervemet befejezve, számomra “idegenek” közt szétosszak 50 ajándékot. Így reggel a szervezők segítségével mindenkinek az asztalára csempésztem egy kis, általam készített meglepetést, amit olyan nagy gonddal készítettem egész évben…

CAMPfellow 2016 50 ajandek

Egyszerűen fantasztikus volt ez az alkotó tábor… Még úgy maradtam volna és azt hiszem nem csak én! Teljesen belelkesedtem! Napokon belül véglegesítettem az albumomat és feltettem a Scrapfellow tagi galériájába. Igen, a teljesen kezdő egy 16 oldalas Ragyogás albummal tért haza a CAMPfellow 2016 forgatagából! Sosem gondoltam volna.

Campfellow 2016 Ragyogj

Nagyon hálás vagyok érte és köszönöm a szervezőknek, valamint a szponzoroknak ezt a csodálatos élményt!
Remélem jövőre veletek ismét CAMPfellow! 💗

CAMPfellow 2016 csoport

One thought on “CAMPfellow 2016

  1. Visszajelzés: Papírláz - Pink & Red

Vélemény, hozzászólás?