Hello gorgeous!

Kalandozásaimat a Mixed Média világában a Sugallatok csapat “Bolond lyukból bolond szél fúj” tanfolyamán kezdtem el. Azért iratkoztam be erre az online kurzusra, mert nagyon sok olyan technikai információt reméltem, ami mindenképpen hasznos egy kezdő scrapbookos számára, hiszen négy Sugallatok csapattag négy különböző saját készítésű album elkészítésének a fortélyait mutatja be lépésről lépésre.

Rengeteg hasznos ismeretet és tudást adtak át a lányok, és a Facebook közösség segítségével eljutottam oda, hogy már bátran összekenek egy általam csodaszépnek látott papírt, nem félve attól, hogy elrontom.

Szeretem, hogy a scrapbook közösségekben rengeteg játék, kihívás van, hónapról hónapra, szinte hétről hétre hirdet valaki ilyesmit. Már az előző Sugallatok kihívásra is készítettem oldalt, és most a júniusiba is belevágtam, mert a színvilág és a téma is tetszett: “Enjoy little things, avagy Élvezd az apró örömöket!”.

A lealapozott, stencilezett oldalra egy néhány éves nyári képet terveztem, egy apró katicáról aki vidámban bandukolt a nád levelén a napsütésben. Már a múlt héten rengeteg vadvirágot és növényt vágtam a Tim Holtz késeimmel, amiket megfestettem és a lealapozott, pecsételt, stencilezett, mist-tel lefújt oldal alapra felhalmoztam őket a kép köré rendezve. A képet egy karton alátéttel kiemeltem kicsit és szómatricákkal, feliratokkal fejeztem be a művemet.

A színek és az arany díszítő elemek, no és a zöld, irizáló flitterek teljesen visszaadják nekem annak a meleg nyári napnak a hangulatát…

Szerettem piszmogni az apró részleteken, olyan jó érzés ilyen oldalt készíteni, teljesen kikapcsol!

Felhasznált termékek:

Writer’s Block papírkészlet
Tim Holtz Thinlits – Wildflowers vágósablon
Tim Holtz Thinlits – Garden greens vágósablon
Átlátszó gesso
Szivárványpor: türkiz duo és pisztácia zöld duo.
Memento gold tintapárna
Viva szilikonbélyegző készlet “Grunge backgrounds
Writer’s block szómatricák
Heidi Swapp – Die Cut Acetate pieces – Words – gold
Ayeeda Pasztell Mist – Fekete
Ayeeda gyöngyház mist – Arany
Watercolor Confections: Tropicals
Gansai Tambi festék készlet
akvarell papír
zöld flitterek

Leave a Reply

Your email address will not be published.