Gyönyörűm

Ezt a scrapbook oldalt a Pink & Paper Shop első kreatív kihívására készítettem. A feladatban megadott vázlat alapján kellett alkotni. A Pink &Paper kreatív csapat egyik tagja, Juli csodálatos inspirációt is készített ehhez, szóval feladta a leckét rendesen…

Rövid tipródás után az oldal elkészítéséhez a Cocoa Vanilla Studio lélegzetelállító Wild at Heart  papírkészletét választottam. Ezt még tavasszal szereztem be, de azóta csak simogattam és dédelgettem, nem volt szívem és bátorságom belevágni. Eddig.

Tegnap este hosszasan pakolásztam egymás mellé a készlet papírjait a megadott elrendezés szerint és ha tetszett, “rápróbáltam” a kiválasztott fotót. Végül amikor eldöntöttem melyik lapokat használom kivágtam a 6″-os négyzeteket. Ezután, éjszaka lévén már csak a díszítő papír elemeket készítettem elő és rakosgattam őket a fotó köré, milyen lesz ha összeállítom stb. A hosszabb és nagyobb elemek hiányoztak ebből a kiegészítő készletből, így Tim Holtz Garden Greens késkészletéből kiválasztottam három hasonló levélzetű ágat és ezekből a Sizzix Big Shot gépemmel tekertem jó néhányat.

Ezekkel az elemekkel együtt már elégedett is voltam a dekor elem készletemmel, így mindent kivagdostam és előkészítettem, majd alulról felfelé haladva felragasztottam mindent az oldalra. Egyes elemeket 3d ragasztóval megemeltem, a kép alá pedig dekorgumi került, hogy ne vesszen el az oldal síkjában.
Végső simításként fehér fröcskölést vittem fel a két homogénebb színű alap elemre.

A képen a lányom szerepel. Tulajdonképpen ez a 25 évvel ezelőtt készült fotó az, ami azonnal felötlött bennem, amikor megláttam a Wild at Heart készlet első beharangozó képeit. Örülök, hogy a kihívás hatására végre hozzányúltam ehhez a kincshez és elkészítettem egy újabb emléket, ami átadja kicsit az érzéseimet a kislányommal kapcsolatban.

A Pink & Paper Shop októberi kihívására 2017. október 31. éjfélig készíhettek pályamunkákat.
Gyertek játszani és ne felejtsétek, alkotni jó!

Leave a Reply

Your email address will not be published.