Kávéfüggő lapkészítő

Kávéfüggő vagyok, bevallom. Nem iszom sokat – napi kettőt, nagyon ritkán hármat – de ha valamiért elmarad ez a szertartásom reggel és koradélután, odavagyok. Szeretem ha ezek a kávét kortyoló pillanatok, percek nyugisak és van lehetőségem kiélvezni a minőségi, forró italomat.

Amikor tavaly rátaláltam a Coffee Loving Cardmakers közösségre, tudtam hogy itt remekül elleszek. Már a téli Blog Hopra is több lapot készítettem, de a következőt egyenesen vártam. Idén évi kétszer van ilyen nagy esemény, amikor egy héten át kávés lapok százait készítik a közösség tagjai és több mint 80 szponzor ajándékát osztják szét a résztvevők között.

Az idei, tavaszi-nyári blog hop-on – Spring |Summer Coffee Lovers Blog Hop – minden nap készítettem egy kávés lapot.

Első nap a Concord & 9th bögrés pecsétjét használtam fel.

Második és harmadik napon a Honey Bee Stamps fantasztikus, kifejezetten kávés bélyegzői közül választottam.

A harmadik lap háttere a Lawn Fawn új, apró pöttyös háttérvágó sablonja lett.

Negyedik napra tacskós lapot készítettem. Imádom a Le Petite Market digitális bélyegzőit, akciók során mindig veszek egyet-egyet és ez a tacsis az egyik kedvencem. Az apró lattékat Gerda Steiner kávés-sünikés bélyegzőjével készítettem.

Az ötödik napra romantikusabbra váltottam, és a Neat & Tangled cuki mókusának kezébe adtam a Gerda Steiner-féle apró lattét.

Hatodik lapom, ami egyben utolsó pillanatos nevezés volt a Pink and Paper májusi kihívására, a Pinkfresh Studio kávés csészében utazó, nyuszikás pecsét szettjével készítettem el.

Természetesen nem tagadtam meg Lawn Fawn mániámat sem és utolsó napra egy igazán munkás, aprólékos festős lapot készítettem, mintegy áthangolódva a Daily Marker 30 napos kihívására – amiről majd legközelebb írok.

Imádtam ezeket a napokat, az élményeket, a Facebook közösségben zajló beszélgetéseket, és inspiráló alkotásokat. 1355 projekt készült el ez alatt a hét alatt, ez őrület!

Ráadásként óriási megtiszteltetés ért, mert a designerek válogatásába (11 kávés alkotást emeltek ki)  bekerült az egyik lapom! Kitalálod melyik? Ha tippeltél, nézd meg vajon eltaláltad-e: 2018 Spring |Summer Designer Picks 

Ősszel – télen újra várható kávémániás blog hop, fogok szólni. Gyertek ti is!

Leave a Reply

Your email address will not be published.